ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

YKS Öğrencilerine Tercih Danışmanlığı

YKS Öğrencilerine Tercih Danışmanlığı 

29 Temmuz 2024 21:18
YKS Öğrencilerine Tercih Danışmanlığı

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDEN YKS ÖĞRENCİLERİNE TERCİH DANIŞMANLIĞI

    Malatya Büyükşehir Belediyesi, Yükseköğretim Kurumları Sınavına (YKS-2024) giren ve tercih yapmaya hak kazanan öğrencilere tercih yapmaları konusunda danışmanlık hizmeti veriyor.

    Büyükşehir Belediyesi, YKS tercih döneminde öğrencilere tercih danışmanlığı ve rehberlik hizmeti vererek destek oluyor. Malatya Sümer Park içerisinde bulunan Aile Danışma Merkezi’nde (MADEM) üniversite okuma hayali kuran öğrencilere, Psikolog, Sosyolog ve Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik (PDR) personeli yardımcı oluyor.

    25 Temmuz- 2 Ağustos tarihleri arasında öğrencilerin doğru tercih yapmaları konusunda öğrencilere danışmanlık hizmeti sunulan MADEM’e öğrenciler tarafından yoğun ilgi gösteriliyor. Tercih yapmaya gelen adaylara meslekler hakkında bilgiler verilerek, kendilerine en uygun meslekleri seçmelerinde yardımcı olunuyor. Öğrenciler ise sunulan hizmetten duydukları memnuniyeti ifade ederek, destek veren herkese teşekkür ediyorlar.

    Öte yandan MADEM’de öğrencilere yönelik sınav öncesi; motivasyon, sınav kaygısı, stres yönetimi konularında danışmanlık ve seminerler de veriliyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.